Web Analytics Made Easy - Statcounter

در صنایع تولیدی و ساختمان‌سازی دو عضو بسیار مهم وجود دارند: میلگرد و ورق گالوانیزه. این دو عضو مثل سلول‌های سازنده‌ی بدن ما وجود بسیار ضروری‌ای در هر ساختمان دارند. همان‌طور که اگر سلولی نباشد بدنی هم وجود ندارد، بدون میلگرد و ورق گالوانیزه هم ساختمانی وجود نخواهد داشت.

در یک دسته‌بندی کلّی، آهن‌آلات به میلگرد، انواعِ ورق آهن از جمله ورق گالوانیزه و تیرآهن تقسیم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شروع بیاید بیش‌تر درمورد میلگرد و ورق گالوانیزه بدانیم. پس از آن بررسی می‌کنیم که قبل و بعد از خرید میلگرد و ورق گالوانیزه و به ور کلی آهن آلات، باید به چه نکاتی توجّه کنیم.

آشنایی با میلگرد

میلگرد یک نوع پروفیل با سطح مقطع دایره‌ای شکل است که از فولادِ ریخته‌گری و نوردِ گرم به دست می‌آید و در صنعت ساختمان‌سازی بسیار بسیار کاربردی‌ست. به طوری که می‌شود گفت یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمتِ مسکن، قیمت میلگرد است.

برای تقویت چسبنده‌گی بین میلگرد و بتن، میلگردهای آج‌دار به وجود آمدند که در تهیه آن‌ها، بنا به ارتفاع و فضای برآمد‌گی آج‌ها از استانداردهای خاصی پیروی می‌کنند.

اگر می‌خواهید بیش‌تر درمورد میلگردها و انواع‌شان بدانید، مقاله‌ی "میلگرد چیست؟" از ایران فرمینگ را که به صورت کامل درمورد دسته‌بندیِ میلگرد و استانداردهای آن توضیح داده است، از دست ندهید.

آشنایی با ورق های گالوانیزه

ورق گالوانیزه یکی از انواع ورق‌های فولادی‌ست که به دلیل مقاومتِ بالا در برابر فشار، سازگاری در آب و هواهای مختلف و صرفه‌جویی در وقت هزینه، یکی از پرکاربردترین محصولات آهن‌آلات است. از نظرِ تاریخی این برایِ اوّلین بار شیمی‌دانی فرانسوی به اسم ملوین در سالِ 1742، روشِ پوشاندنِ آهن به وسیله‌ی رویِ مذاب را ارائه داد.

 طیِ فرآیند گالوانیزاسیون ورق در حوضچه‌هایِ مملو از فلزِ روی (ZN) مذاب غوطه‌ور می‌شود تا تمام‌ سطح توسط آن پوشیده شود.گالوانیزه کردنِ ورق‌هایِ فولادی دارای این مزیّت‌هاست: سازگاری با محیط زیست و حفاظت در برابر خوردگی و اکسید شدن

کاربرد‌های ورق گالوانیزه کارخانه‌جات لوله و پروفیل ادوات کشاورزی لوازم خانگی صنایع خودروسازی کابل‌سازی ساخت قفسه پوشش سقف و شیروانی گل‌خانه‌ها و مکان‌های مرطوب

اگر مایلید بیش‌تر درموردِ تاریخچه، انواع و کاربردِ ورق‌های گالوانیزه بدانید، مقاله‌ی "ورق گالوانیزه چیست؟" از سایتِ ایران فرمینگ را ببینید.

نکات هنگام خرید میلگرد و خرید ورق گالوانیزه 1.      تحقیق کنیم و مشخصات محصولِ مورد نیازِ خود را پیدا کنیم

برایِ این که خریدتان مطابق با نیازی که دارید باشد، حتماً قبل از خرید انواع محصولات مشابه را بررسی کنید و محصولی که مناسب با کار و صنعت خودتان است را خریداری نمایید.

برایِ مثال در خرید ورق گالوانیزه برای ساخت مخزن آب که به طور مداوم در تماس با رطوبت است، توجّه به میزان ضخامت پوشش روی یا کوتینگ (Coating) محصول اهمیّت دارد. ولی در خرید ورق گالوانیزه برای پوشش سقف‌ها و یا برای‌ ساخت قفسه‌ها و دکور در فضای مسقف و سرپوشیده زیبایی رنگ و ظاهر ورق گالوانیزه اهمیّت بیش‌تری دارد.

در خرید میلگرد هم، طرح آج و مشخصات هندسی از نظر پهنا ، ارتفاع ، زاویه آج میلگرد در میزان چسبندگی سیمان به بتن مسئله‌ی بسیار مهمی است، که براساس آن باید اقدام به انتخاب کنید. همچنین در نظر گرفتن وزن سازه‌ی شما، می‌تواند انتخاب را برای شما ساده‌تر کند.

2.      محاسبه‌ی دقیق وزن

فلزات دارای استانداردهایِ خاصی هستند و وزنِ آن‌ها عموماً ثابت است.وزن نهایی هر شاخه میلگرد نیز بسیار مهم و قابل توجه است.پیش‌نهاد می‌شود با یک ترازویِ دیجیتال وزن آن‌ها را محاسبه کرده و طول را با متر اندازه بگیرید و یا برایِ سهولت در امر محاسبات از "محاسبه‌گر آن‌لاینِ ایران فرمینگ " به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید.

https://www.iranforming.com/محاسبه-وزن-ورق-و-میلگرد/

توجّه به این نکته را فراموش نکنید که اگر نیاز به ظرفیّت محدودی از میلگرد یا ورق گالوانیزه داشته باشید، امکان خرید مستقیم از کارخانه وجود ندارد و باید آن را باید به مراکز فروشِ معتبر مراجعه فرمایید. زیرا ظرفیت فروش کارخانه‌ها معمولاً بالغ بر بیست و پنج تن است.

3.      قیمت کارخانه‌های مختلف را مقایسه کنید

این کار باعث می‌شود تا بتوانید محصولاتِ موردِ نیاز خود را با بودجه‌ی که در اختیار دارید تطبیق داده و خرید به‌صرفه‌ای داشته باشید.

قیمت محصولات برابر است با قیمتِ تمام شده‌ی آن به اضافه‌ی قیمت ارزش‌افزوده‌ی کارخانه‌ی آن است. قیمت موّاد اوّلیه مثل سنگ آهن در بازار جهانی و بازار چین، هزینه‌های حمل نقل و نفت نیز تأثیری مستقیمی بر  قیمت میلگرد و ورق‌های گالوانیزه دارد.

4.      از مکان‌های دارای مجوز خرید کنید

با خرید از مکان‌های دارای مجوز می‌توانید با اطمینان و خاطر آسوده از گارانتی و ضمانت محصولات بهره ببرید.

5.      برند کارخانه، سلامت بار و مسافت محل بارگیری تا محل تخلیه را در نظر بگیرید

حتمن قبل و بعد از خرید محصول، سلامت بار را مورد بررسی قرار دهید تا در صورت هرگونه ایراد متوجّه آن باشید.

1.      با مشاوره گرفتن از افراد مجرب از مشکلات و نگرانی‌های خود بکاهید

یکی از راه‌های ساده برای انتخاب نوع محصول و برند آن در هر زمینه‌ای، مشاوره از متخصصانِ حوزه‌ی مورد نظر است که با شناخت کامل و دقیقی که از انواع محصول و کاربردهای‌شان دارند، راهنمایِ خوبی برای شما خواهند بود. پیش‌نهاد ساده و آسان ما، مشاوره با کارشناسان ایران فرمینگ است که با تخصص کامل آماده‌ی کمک به شما هستند.

 

2.      دریافت فاکتور پیش‌خرید

برای شفافیت بیش‌تر خرید برای شما و مرکز بازرگانی، پیش از پرداخت هزینه‌ی مورد نظر و انجام قطعیِ معامله از کارشناس فروش فاکتور پیش‌خرید دریافت کنید. در این فاکتور ریز مبالغی که گفتیم، ذکر شده و می‌توانید با خیالِ راحت معامله‌ی مورد نظر را انجام دهید.

3.      ارسال تأییدیه به کارشناس فروش

قبل از پرداخت هزینه به شرکت موردِ نظر لازم است تأییدیه‌یِ خود را به کارشناس فروش ارسال نمایید. پس از ارسال تأیید توسط شما، کارشناس فروش اقدام به خرید سفارش شما خواهد کرد.

4.      آدرس خود را دقیق اعلام کنید

اعلام دقیقِ آدرس به کارشناس فروش برایِ تحویل بار، موجب آسودگی و رهایی از دردسرهای پس از آن خواهد شد.

5.      بررسی وزن و کیفیتِ بار پیش از پرداخت نهایی

قبل از پرداخت نهایی لازم است، پس از دریافت بار، آن را بار دیگر وزن کنید و از کیفیتِ محصول اطمینان حاصل نمایید. این بررسی شامل بررسی رنگ محصول و عدم وجود زنگ‌زده‌گی و هم‌چنین بررسیِ آرم مخصوص شرکتی که از آن میلگرد را تهیه کرده‌اید می‌شود.

نکات مهم در حمل و نقل میلگرد و ورق گالوانیزه

 

ورق‌های گالوانیزه پس از تولید و تأیید بازرسی مربوط به بسته‌بندی توسطِ تسمه‌های فولادی بسته‌بندی می‌شود. در بازار داخلی، تسمه‌پیچی به صورت نیمه و محصولاتِ صادراتی تسمه‌پیچی کامل انجام می‌شود. هدف از بسته‌بندی کلاف محافظت و سهولت در جابه‌جایی آن است. در هنگام جابه‌جایی حفاظت از لبه ورق‌های فولادی از نکات کلیدی‌ست. باید از انباشت روی هم و برخورد با اطراف جلوگیری شود. بارگیریِ رول‌های ورق گالوانیزه به دو صورت خوابیده و ایستاده (تنوری) انجام می‌شود. اگه بسته‌بندی رول به صورت معمولی باشد امکان به جا ماندن رد زنجیر بر لبه‌های آن وجود دارد. در هنگام کار با ورق‌ها رعایت نکات ایمنی و استفاده از لوازم ایمنی برای حفظ سلامتی خود و کارکنان بسیار حائز اهمیت است. استفاده از لباس و تجهیزات ایمنی، کلاه‌های محافظ، دست‌کش و عینک و کفش ایمنی برایِ به حداقلِ رساندن ریسک خطرات صدمات اشیاء در صورت بروز حادثه را به مقدار زیادی کاهش می‌دهد. کلیه‌ی محصولاتِ فولادی به ویژه ورق‌های گالوانیزه و میلگرد در انبارها نباید به هیچ صورت در تماسِ مستقیم با زمین باشند. برایِ جلوگیری از این مورد می‌توان از سطوح فلزی و چوبی وسیع در زیر ورق‌های گالوانیزه و میلگرد در انبارها بهره برد. میلگرد و ورق‌های گالوانیزه را دور از معرض رطوبت و مواد اسیدی قرار دهید. توجّه داشته باشید که هوایِ انبارها باید تمیز، خشک و عاری از رطوبت، مواد شیمیایی و آلوده‌گی باشد. برایِ جلوگیری از فرسایشِ زودرسِ میلگرد و ورق‌ گالوانیزه سعی کنید دما انبار یک‌نواخت نگه‌دارید. اگر از میلگرد و ورق گالوانیزه در محیط‌های آزاد و بی‌سرپوش نگه‌داری می‌کنید، می‌توانید اطراف محصولات را با داربست پوشش داده و با محافظی به جنس تارپولین از گزند بارش و جریان هوا دور کنید. بررسیِ مداوم دما و رطوبت و وضعیت بندیل و داربست‌ها می‌تواند میلگرد و ورق‌های گالوانیزه را از فرسایش زودرس در مصون بدارد.

سخن آخر

به عنوانِ توصیه‌یِ نهایی پیش‌نهاد می‌کنیم با تماس و دریافت مشاوره از کارشناسانِ خبره حتما به سایت iranforming.com سربزنید و بهترین محصولاتِ موردِ نیاز برای صنعت و ساخت‌ساز خود را، به سادگی بیابید و از انواع راهنمایی‌ها و نکات مورد نیاز در خرید و نگه‌داریِ آن به صورت کامل آگاه شوید.

شماره‌های زیر آماده‌ی مشاوره و پاسخ‌گویی به سؤالات و ابهاماتِ شما هستند:

۰۲۱۵۵۵۰۸۲۷۸

۰۹۱۲۱۱۲۷۷۸۷

۰۹۱۲۰۴۱۴۱۰۰

ما منتظر نظرات و انتقادات و تجربیّات شما در خرید میلگرد و ورق گالوانیزه هستیم، آن‌ها را با ما در میان بگذارید.

 

لینک کوتاه: asriran.com/0038uz

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: میلگرد میلگرد و ورق گالوانیزه ورق های گالوانیزه خرید میلگرد کارشناس فروش بسته بندی ورق ها بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید