Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@00:59:23 GMT

معرفی کارخانه گالوانیزه کاشان

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۰۹۲۲۸

معرفی کارخانه گالوانیزه کاشان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ظرفیت خط تولید گالوانیزه کاشان در سال به صورت اسمی ۱۰۰ هزار تن است، ولی ظرفیت تولیدی این شرکت در سال ۱۳۰ هزار تن می‌باشد.

معرفی انواع محصولات گالوانیزه کاشان

محصولات ورق گالوانیزه کاشان در سه نوع کلاف، انواع ورق مسطح و ورق فرم دار تولید می‌شود.

ابعاد انواع ورق گالوانیزه مسطح، از نظر ضخامت بین ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ الی ۱.۵ میلیمتر، از نظر طول ۶۰۰ و ۱۲۵۰ میلی متر و از نظر عرض ۰.۵ و ۴ میلیمتر است.

در تولید ورق‌های گالوانیزه سینوسی و ذوزنقه‌ای از ورق‌های فرم دار گالوانیزه استفاده می‌شود. ابعاد فیزیکی انواع ورق فرم دار از نظر ضخامت بین ۰.۴ الی ۰.۸ میلیمتر و از نظر طول ۱.۵ و ۱۲ میلیمتر در ضمن عرض ورق خروجی در ارتباط مستقیم با عرض ورق ورودی می‌باشد.

ورق‌های گالوانیزه در صنعت به عنوان ورق‌های مقاوم در برابر زنگ زدگی و خوردگی شناخته می‌شوند، این ویژگی از طریق دو عملیات شیمیایی روغن کاری و غیر فعالسازی و در بعضی موارد از طریق هر دو فرآیند ایجاد می‌گردد.

یکی از مراحل تولید ورق گالوانیزه عملیات شیمیایی کروماته است در طی این فرآیند سطح ورق گالوانیزه در برابر عوامل محیطی مانند زنگ زدگی و خوردگی محافظت می‌شود و در نتیجه از تولید شوره سفید جلوگیری می‌نماید.

در تولید ورق گالوانیزه کاشان پوشش کروماته ایی که برای محافظ سطح ورق در دو طرف سطح ورق استفاده می‌شود بین ۱۵ الی ۲۰ میلی گرم بر متر مربع است. استاندارد مقدار پوشش کروماته برای هر سطح نباید کمتر از ۴۰ % برای حالت تست یک نقطه‌ای باشد.

در کل وزن پوشش استفاده شده در ورق گالوانیزه با توجه به استاندارد JIS G ۳۳۰۲ می‌بایست بین ۹۰ تا ۲۷۵ گرم بر متر مربع باشد، که وزن پوششی گالوانیزه کاشان ۱۲۰ گرم در متر مربع است که نسبت به تمام محصولات داخلی مرغوب تر می‌باشد همچنین با توجه به محدوده‌ای استاندارد به درخواست مشتری به صورت سفارشی عملیات کروماته شدن انجام می‌شود.

کلاف گالوانیزه کاشان

معرفی روش‌های تولید ورق گالوانیزه کاشان

انواع محصولات گالوانیزه کاشان در طی فرآیند نورد سرد، که فرآیندی پیوسته ومداوم و شامل مراحل شستشو و تمیز کاریست تولید می‌گردند. مراحل بعدی تولید ورق گالوانیزه کاشان، شامل احیا، عملیات حرارتی، مرحله اکسیدهای سطحی و کنترل خواص متالوژیکی صورت گرفته و عبور از وان مذاب روی و در نهایت ایجاد محصول نهایی کلاف گالوانیزه کاشان است.

مرحله بعد از تولید ورق گالوانیزه, یکسری عملیات تکمیلی است که بر روی ورق‌های گالوانیزه انجام می‌شود که عبارت است از:

۱- مرحله اکسین پس جهت افزایش خاصیت رنگ پذیری ورق‌های گالوانیزه

۲- عملیات کشش و صافی سطح

۳- عملیات پسیو کردن به کمک محلول‌های شیمیای

تمامی مراحل فوق باتوجه در خواست مشتری به صورت سفارشی نیز قابل اجراست.

بعد از مراحل فوق، مرحله برش زدن و فرم گیری انجام می‌شود. در طی عملیات برش زدن کلاف گالوانیزه به ورق یا شیت های گالوانیزه تبدیل می‌شوند. همچنین در طی فرآیند فرم گیری انواع مقاطع سینوسی و ذوزنقه‌ای جهت تولید کرکره سینوسی و کرکره ذوزنقه ایی نیز ایجاد می‌گردد.

سیستم برش فولاد گالوانیزه کاشان دارای سیستم بسته بندی پنوماتیک است و امکان برش ورق به صورت عرضی در محدوده طولی ۰.۵ تا ۴ متر را دارد.

در مرحله فرم دهی ورق‌های گالوانیزه و گالوانیزه رنگی با گذشت از قفسه‌های فرم دهی با توجه به طول مورد نظر به وسیله غلطک‌های فرم دار فرم دهی می‌شوند. برای بالا بردن استحکام ورق‌های گالوانیزه در طی فرآیند فرم دهی، فرم دهی در راستای طولی ورق انجام می‌شود. امکان تولید مقاطع سینوسی و ذوزنقه‌ای تا حداکثر طول ۱۲ متر در مجتمع ورق گالوانیزه کاشان وجود دارد.

خط تولید گالوانیزه کاشان

سه فاکتور مهم تقسیم بندی ورق گالوانیزه کاشان

ورق گالوانیزه کاشان بر اساس سه فاکتور کیفیت، خواص فیزیکی و نوع کاربرد آن در صنایع گوناگون دسته بندی می‌شود. ورق گالوانیزه کاشان از نوع سخت می‌باشد و دارای انعطاف کم ولی در عین حال مستحکم است و در ساخت پروفیل و به عنوان پوشش سقف کاربرد دارد.

ورق‌های گالوانیزه که کاربرد تجاری دارند منعطف‌تر و در عین حال دارای استحکام خوبی هستند و برای کاربردهای عمومی مثل، سقف‌های کاذب فرم دار، مصارف خانگی، در ساخت کابینت و کانال بکار می‌روند.

ورق‌های گالوانیزه ایی که نورد سطحی شده اند، دارای انعطاف پذیری بیشتر و در عین حال دارای استحکام کمتری هستند در ضمن دارای کشش مناسب و همچنین دارای قابلیت رنگ پذیری برای تولید قطعات اتومبیل و لوازمی که نیاز به رنگ کردن دارند استفاده می‌شود.

نوع دیگر از ورق‌های گالوانیزه که کیفیت کشش ورق مد نظر است، ویژگی خمش عالی و انعطاف پذیری مناسب ولی استحکام ورق پایین می‌باشد، این نوع از ورق‌ها برای ساخت قطعات پیچیده و صنایع داخلی اتومبیل و … بکار می‌رود.

استانداردهای تولید ورق گالوانیزه

مجتمع فولاد امیرکبیر کاشان نخستین تولید کننده ورق گالوانیزه گرم در ایران می‌باشد، در ساخت ورق گالوانیزه کاشان از استانداردهای ASTM، DIN، ISIR ، JIS و iso و همچنین در زمان تولید ورق گالوانیزه دو تست یک نقطه‌ای و سه نقطه‌ای نیز انجام می‌شود.

فاکتورهای تعیین کننده قیمت گالوانیزه کاشان

قیمت گذاری بر روی ورق گالوانیزه همانند سایر محصولات فولادی با توجه به تغییرات ارز متغیر و دارای روند رو به رشد است. تغییرات قیمت ارز و قیمت آهن تأثیر مستقیمی بر قیمت گالوانیزه می‌گذارد. همچنین عواملی دیگری همچون دلالان و واسطه‌های فروش بر افزایش نهایی قیمت گالوانیزه تأثیر گذارند، به طور مثال قیمت ورق گالوانیزه کاشان در تهران با قیمت ورق گالوانیزه کاشان امروز می‌توانند متفاوت باشد.

وب سایت فولاد ایران به عنوان یک مرجع در زمینه فروش انواع ورق گالوانیزه فعالیت دارد. جهت استعلام قیمت گالوانیزه بلاخص قیمت ورق گالوانیزه امیرکبیر کاشان به آدرس اینترنتی https://fooladiran.com مراجعه نمائید

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4815922

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید کارخانه کاشان هواوی همراه اول سریال ایرانی گروه خودروسازی سایپا قرعه کشی مسابقات هواپیما مقاله ISI تعمیرات برقی اپراتور تلفن همراه شبکه نمایش خانگی تلفن همراه سبک زندگی واحد های تولیدی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از انجام مطالعات آسفالت پلیمری خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم.

به گزارش ایسنا، صداقتی ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه سال جاری سال پرپروژه‌ای برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران خواهد بود، گفت: از سال۱۴۰۰ برنامه ریزی و ریل گذاری در حوزه فنی و عمرانی انجام دادیم، به گونه‌ای که مطالعات احداث پروژه‌های مختلف را انجام داده و از سال ۱۴۰۱ انجام پروژه‌ها را در دستور کار قرار داریم و حالا ۲۵ پروژه عمرانی در سال جاری افتتاح خواهند شد که هر کدام از این پروژه‌ها انرژی جدیدی را به بدنه شهرداری تهران تزریق خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین افتتاح عمرانی‌مان در ۲۰ شهریور بود یعنی شش ماه اول سال پروژه‌ای برای افتتاح نداشتیم، اظهار کرد: اما امسال از ۲۰ فروردین‌ماه اولین پروژه سال جدید را افتتاح کردیم و در نظر داریم هر ماه دو پروژه عمرانی افتتاح کنیم هرچند که ممکن است برخی پروژه‌ها از نظر وسعت کوچک باشند؛ اما قطعا پیچیدگی و حساسیت‌های خاص خود را دارند.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه عملیات بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان امروز رونمایی شد، تصریح کرد: در حال حاضر در ۳۰ نقطه شهر عملیات تراش و روکش آسفالت در حال انجام است که این عملیات عمر مفید آسفالت را حداقل ۱۰ سال افزایش می‌دهد.

صداقتی با بیان اینکه شهردار تهران انصافا نگاه ویژه‌ای به پروژه‌های عمرانی دارد؛ به گونه‌ای که در تامین منابع و همچنین رفع معارضین پروژه‌ها دستورات اکیدی داشته است، ادامه داد: سهم آسفالت تهران در سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد بود چرا که ما یک افق ۱۰ ساله ترسیم کردیم و بعد از ۱۰ سال کل آسفالت نوسازی خواهد شد و معابر نیز اولویت‌بندی خواهد شد و بزرگراه هایی همچون یادگار و حکیم در اولویت هستند و در نظر داریم تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت در سال را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های آسفالت موجود صرفا در جهت تولید آسفالت نو فعال هستند، تصریح کرد: باید به سمت کارخانه‌های آسفالت بازیافتی برویم تا از تراشه‌های آسفالت در تولید آسفالت جدید استفاده کنند که تکنولوژی خاصی را می‌طلبد و در همین زمینه کارخانه‌ جدیدی تحت عنوان آسفالت بازیافتی احداث شود تا با استفاده از تراشه‌های آسفالت نسبت به تولید آسفالت جدید اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران اضافه کرد: تراشه‌های آسفالت قیمت مصالح را دارند و درصدی قیر به آنها اضافه شده است و با استفاده از تراشه‌های موجود آسفالت می‌توانیم در مصرف قیر نیز صرفه‌جویی کنیم که معضل زیست محیطی نخواهد داشت.

صداقتی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر حجم تراشه‌های آسفالت موجود اظهار کرد: تراشه‌هایی که در بزرگراه‌ها ایجاد می‌شود براساس قراردادی که با پیمانکاران داریم در محلی دپو می‌شود و حجم این تراشه‌ها در حال حاضر مشخص است و باید بگویم حداقل سه سال کارخانه بازیافتی‌مان خوراک دارد یعنی سه سال طول می‌کشد که کارخانه بازیافتی‌مان تراشه‌های موجود را بازیافت کند.

وی درباره استفاده از روش‌های نوین در آسفالت‌ ریزی گفت: روش تراش و روکش موضوع قدیمی نیست که بخواهیم آن را رها کنیم و به سراغ روش‌های نوین بپردازیم و دقت داشته باشید که تهران یک میلیون و ۱۰۰ هزار کیلومترمربع معابر دارد و اگر بخواهیم زیرساخت‌ها را بتنی کنیم هزینه مضاعفی خواهد داشت و این در حالی است که ما سعی می‌کنیم که آسفالت در معابر مهم همچون بزرگراه‌ها را از مواد درجه یک استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که محیط زیست اعلام کرده که هنوز به کارخانه آسفالت واقع در آبعلی مجوز نداده است، گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم و از نظر زیرساختی و برنامه ریزی نیز به حد مطلوب رسیدیم.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داده که باید در سمت شرق تهران کارخانه آسفالت داشته باشیم، تصریح کرد: در حال رایزنی با محیط زیست هستیم که مجوزهای لازم با اتخاذ رویکرد مثبت اخذ شود چرا که محیط زیست می‌گوید کارخانه‌های تولیدی باید به شعاع ۱۲۰ کیلومتری خارج از شهرها منتقل شوند؛ اما اگر کارخانه آسفالت را به بیرون از شهرها ببریم آسفالت یخ‌زده به معابر می‌رسد که در حال رایزنی هستیم تا موارد فنی طی شود.

صداقتی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی آسفالت بزرگراه امام علی (ع) که کیفیت نامناسبی دارد، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال از عمر آسفالت بزرگراه امام علی (ع) می‌گذرد، یعنی ممکن است ترک‌های طبیعی در سطح آسفالت ایجاد شده باشد که دو تیم آسفالت در بزرگراه امام علی (ع) مشغول فعالیت هستند.

وی همچنین در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان با تاکید بر این‌که دانشگاه امیرکبیر به عنوان بازوی مطالعاتی به ما کمک می‌کند، تصریح کرد: کما این‌که در نوروز سال ۱۴۰۱ تعدادی از ایستگاه‌های بی آر تی که آسفالت‌شان دچار مشکل جمع‌شدگی شده بود با بتن الیافی تأمین شده است و در حال حاضر نیز مطالعات در مورد استفاده از آسفالت پلیمری در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود